Exterieur kategória

A hőszigetelő festék segítséget nyújt a téli hidegben is.

Télen a fűtésszámlák növelésében legnagyobb “ludas” a falak nedvességtartalma, amely külső csapadék, vagy a megfelelő szellőzés hiányából fakadó belső páravándorlás útján került a falba. A pára még a legjobb hőszigetelésen is képes kifogni.

Ön szívesen fűti az udvart?

Ugyanis 4-5 % nedvesség akár 50%-kal javíthatja a fal hővezetési képességét. Ennek okán a fűtés hőenergiáját kivezeti a külső légtér felé, ami akkor is eltávozik, ha ott homlokzati szigetelés van, mert a hőszigetelés a hőáramot csak lassítani képes, de nem tudja megállítani azt.
Az eredmény elkeserítő.

  • a szigetelés ellenére nincs energimegtakarítás
  • a belső térben kellemetlen hőviszonyok, hőhidak alakulnak ki
  • a vízben lévő ásványi sók a vakolatban kikri...
Tovább

Hővédelem nyáron az Exterieur hőszigetelő festékkel

A kerámia festék mikroszkopikus méretű belül üres – vákuum – kerámiagömböcskék millióiból áll, amelyek rendkívül hatékonyan verik vissza és oszlatják el a nap hősugarainak döntő többségét.

A gömbhéjon történő ki- és belépéskor a hősugár megtörik, eredeti irányától elfordul, nem jut el az épület faláig. Ezért a nanofestékkel kezelt falak képtelenek a felmelegedésre. Így a kerámifesték tökéletesen ellátja háza homlokzati, vagy tető hővédelmét.

energiamegtakarítás, homlokzati hőszigetelés, NASA kerámia hőpajzs, hővédelem Az Exterieur hőszigetelő festékben lévő különleges kötőanyag, melybe a kerámiagömböcskék ágyazódnak be, egy igencsak érdekes funkcióval bír...

Tovább

Tudja, hogy a ThermoShield hőszigetelő festék hiánya észrevétlenül emeli ki a pénzt az Ön zsebéből?

Valahol azt olvastam, hogy Magyarország a „rosszul szigetelt házak országa”. Több tízmilliárdot költünk el feleslegesen fűtésre, holott egy kis odafigyeléssel akár harmadával csökkenthető lenne az Ön fűtésszámlája is.

A nyári meleggel is ugyanez a helyzet. Ha odafigyelünk, és megtesszük a szükséges lépéseket jelentős energiamegtakarítást érhetünk el.
A ThermoShield Exterieur professzionális homlokzati hőszigetelő festék…

kiválóan megoldja, hogy ne kelljen azért feleslegesen többet kifizetnie a fűtésre, mert a falakban lévő nedvesség rontja otthona hőszigetelését.
segítséget nyújt a falszárításban, az energiamegtakarításban
mint egy hőpajzs, távol tartja a nap energiáját, amely az elviselhetetlen benti forróságért felel
é...

Tovább